از مهم ترین خواص گوشت گوسفندی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
بهبود سیستم عصبی:
مورد مهم دیگری که می توان به عنوان فایده مصرف گوشت گوسفند در نظر گرفت، تاثیری است که مصرف این گوشت در بهبود سلامت سیستم عصبی افراد دارد. این گوشت منبع مهم انواع ویتامین های گروه B و سلنیوم و روی است. تمام این مواد مغذی برای بهبود سلامت سیستم عصبی مفید و ضروری اند و از این رو می توان یکی از فواید مصرف گوشت قرمز گوسفندی را در بهبود سلامت سیستم عصبی در نظر گرفت. فسفر موجود در این منبع غذایی نیز می تواند موجب تقویت مغز شده و در بسیاری از موارد موجب پیشگیری از پوکی استخوان شود.گوشت گوسفند دارای ۲۷۲ میلی گرم فسفر است.
افزایش سوخت و ساز بدن :
اگر شما گوشت گوسفند را به صورت منظم میل کنید به کاهش وزن دست پیدا خواهید کرد. گوشت قرمز دارای پروتئین زیاد و چربی کم می باشد به همین به کنترل وزن کمک می کند. مصرف گوشت گوسفند باعث می شود تا سوخت و ساز بدن شما زیاد شده و کالری بسوزانید.
سلامت و تقویت استخوان ها:
گوشت گوسفند برای استخوان ها و دندان ها بسیار مفید می باشد چرا که دارای ترکیباتی از کلسیم است که باعث می شود رشد استخوان ها در کودکی به درستی انجام شود.