خواص کم نظیری که گوشت را تبدیل به یک ماده کم نظیر کرده است:
پیشگیری از بروز کم خونی:
کمبود و یا فقدان گلبول های قرمز در بدن سبب ابتلا به کم خونی می شود. با مصرف گوشت قرمز میزان گلبول های قرمز خون به مراتب بیشتر می شود که سبب بهبود اکسیژن رسانی به سلول های بدن و جلوگیری از بروز کم خونی می شود. در واقع ویتامین B12 موجود در این گوشت سبب افزایش گلبول های قرمز خون و پیشگیری از کم خونی می شود.
مفید برای خانم های باردار:
مقادیر بالا آهن در بدن سبب جلوگیری از بروز نقص مادرزادی می شود و آهن موجود در بدن مادر به جنین انتقال می یابد و سبب رشد صحیح و مناسب جنین می شود.
جلوگیری از بروز اوتیسم:
گوشت گوسفندی دارای امگا سه و ویتامین B12 می باشد که برای جلوگیری از ابتلای کودکان به بیماری اوتیسم مفید هستند. این گوشت بر روی سیستم عصب مرکزی کودکان به طور مستقیم اثر می گذارد و سبب آرامش مغز و رفع استرس می شود.
کمک به رفع خستگی، بدن درد و افسردگی:
خستگی و بدن درد و ضعف عمومی به همراه افسردگی و عصبی بودن از جمله مواردی است که علت آن عوارض کمبود ویتامین b12 می شناسند. کمبود این ویتامین می تواند عوارض بسیار زیادی در افراد داشته باشد.