از هر 100 گرم گوشت شترمرغ میتوان مقداری حدود 130 کیلوکالری انرژی به بدن رساند. در مقابل چربی حدود 2 گرمی که در این مقدار از این گوشت وجود دارد، میزان قابل توجه ای از جمله 22 گرم پروتئین را میتوان به بدن رساند.
از جمله مهم ترین خواص گوشت شترمرغ می توان به موارد زیر اشاره کرد:
لاغری و کاهش وزن:
افزودن این گوشت در رژیم غذایی سبب تامین بسیاری از مواد مغذی مورد نیاز بدن خواهد شد که از عوارض ناشی از رژیم کاهش وزن خواهد کاست. علاوه بر این موضوع سبب سیر ماندن در طولانی مدت شده و از ریزهخواریهایی که سبب اضافه وزن میشوند جلوگیری خواهد کرد.
پیشگیری و بهبود بیماریهای قلبی و عروقی:
رساندن چربی امگا 3 و کلسترول خوب به بدن موجب میشود که از بروز مشکلات قلبی و عروقی پیشگیری شود. یکی از راهکارهایی که میتوان پیش گرفت برای بهبود و پیشگیری استفاده هر چه بیشتر از مواد غذایی مفید از جمله گوشت شترمرغ محسوب میشود.وجود خواص فراوان گوشت شترمرغ و این مواد مفید غذایی سبب میشود تا از لخته شدن خون، ابتلا به نقرس، درد مفاصل و همینطور خوابرفتگی پیشگیری شود.
فشار خون:
سدیم موجود در ترکیبات گوشت شتر مرغ به مقدار قابل توجهی کم است که میتوان وجود آن را نادیده گرفت. به همین دلیل برای افرادی که از عوارض فشار خون بالا رنج میبرند این گوشت گزینه مناسبی است. بیماران قلبی و افرادی که از مشکلات کیوی رنج میبرند میتوانند به راحتی از این گوشت قرمز بدون چربی استفاده کنند.
تقویت سیستم دفاعی بدن:
خاصیت آنتی اکسیدانی که این گوشت به همراه دارد سبب میشود تا بدن در مقابل بسیاری از بیماریها مقاوم شود. این موضوع سبب میشود تا خون رسانی به اندامهای مختلف بدن آسان شده و در مقابل بیماریهای ویروسی واکسینه شویم. حتی این گوشت از بروز افسردگی و مشکلات روحی نیز جلوگیری خواهد کرد.