از مهم ترین خواص گوشت بوقلمون می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1-کمک به بیخوابی:
گوشت بوقلمون حاوی تریپتوفان – اسید آمینهای که مغز برای تولید سروتونین مورد استفاده قرار میدهد – است. بسیاری از افراد، گوشت بوقلمون را برای رفع بیخوابی میخورند زیرا حاوی ویتامین B3 و B6 است که برای رفع این وضعیت مفید هستند. سلنیوم موجود در گوشت بوقلمون نیز خواب را بهبود میبخشد.
2-سندرم روده تحریکپذیر (IBS):
گوشت بوقلمون برای سندرم روده تحریکپذیر مفید است، به هرحال توصیه میکنیم قبل از پخت، پوست آن را در بیاورید. سعی کنید بوقلمون ارگانیک تهیه کنید زیرا باعث بروز مشکلات گوارشی کمتری میشود و برای بدن هم سالم تر است
3-رژیم غذایی:
سعی کنید همیشه گوشت بوقلمون تازه و کم چربی که در مزرعه و در محیطهای تمیز و بدون آنتیبیوتیک پرورش یافته است را مصرف کنید. طی فرآیند فرآوری، به بوقلمونهای ماشینی، نمک، آب و دیگر مواد نگهدارنده تزریق میکنند تا ماندگاری آنها را بالا برده و قیمت کمتری داشته باشند. بوقلمونهایی که در مزارع پرورش یافته و پوشش گیاهی نیز در دسترس داشتهاند، نسبت به بوقلمونهای ماشینی، امگا۳ بیشتری دارند.