معرفی:
گوشت راسته با استخوان بره تمام اطراف ستون فقرات گوسفند را فرا گرفته است. از آن جایی که این قسمت از بدن بره تحرک زیادی نداشته و حرکتی نکرده است، بافت نرم و خیلی عالی دارد. از سوی دیگر راسته دارای چربی بسیار پایینی است که همین امر باعث می شود گوشت راسته با استخوان گوسفندی بهترین انتخاب برای طبخ استیک یا کباب به شمار رود و می توان از این قسمت به عنوان لذیذترین بخش بره نام برد.
بیشتر مردم ترجیح می دهند تا گوشت راسته گوسفند را برای کباب استفاده کنند. اما برخی دیگر از مردم با کمی تنوع و سلیقه، از راسته گوسفندی برای طبخ استیک نیز بهره می برند. این بخش از گوشت گوسفند داری چربی محدودی است. به همین دلیل می تواند گزینه مناسبی برای هر دوی این غذاهای خوشمزه به شمار رود.
یک بره نرینه متوسط تقریبا 3 کیلو راسته با استخوان دارد. اگر بخواهیم به صورت کلی گوشت گاو و گوسفند را با هم از نظر میزان چربی مقایسه کنیم، بدون شک گوشت گوسفندی از چربی و استخوان بیشتری برخوردار خواهد بود اما از آن جایی که این گوشت مورد علاقه مردم، دارای طبع گرمی است، می تواند برای بدن خواص بیشتری را به بار آورد
خواص:
استفاده از گوشت راسته می تواند به میزان قابل توجهی بدن انسان را از هر گونه مواد مغذی بی نیاز کند. اگر علاقه مند به استفاده از گوشت راسته با استخوان گوسفندی هستید، حتما اجازه دهید به خوبی پخته شود. زیرا نیاز به زمان طبخ زیادی دارد.
گوشت گوسفند منبع غنی از آهن است. مصرف تکه ای از این گوشت میتواند 20 درصد از آهن مورد نیاز روزانه بدن یک مرد و 12درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن یک زن را تامین کند. آهن موجود در گوشت گوسفند برای پیشگیری از کم خونی بسیار ضروری است. خاصیت آهن موجود در گوشت گوسفند جذب راحت آن توسط بدن است. از آن جایی که آهن یک عنصر حیاتی جهت تشکیل گلبول های قرمز خون میباشد مصرف این گوشت بسیار مفید میباشد.
روی موجود در گوشت گوسفند نسبت به روی موجود در خوراکی های دیگر نظیر لبنیات و حبوبات راحتتر جذب بدن میشود.
گوشت بره منبع بسیار خوبی از ویتامین های گروه B میباشد.این گروه از ویتامینها برای سوخت و ساز بهتر بدن ضروری میباشد. با مصرف قسمتی از گوشت این حیوان فرد میتواند 100درصد از نیاز ویتامین B12 روزانه خود را دریافت کند.
ارزش غذایی 100 گرم گوشت راسته:
انرژی:290 کیلوکالری
پروتئین:27/23 گرم
کلسترول:93 گرم
منیزیم: 25 میلی گرم
فسفر:201 میلی گرم
دستور پخت:
بیشتر مردم از گوشت راسته برای درست کردن کباب استفاده می کنند اما در این قسمت قصد داریم خوراک راسته که یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه است را به شما عزیزان آموزش دهیم. شما می توانید برای دریافت این دستور پخت به پایین صفحه مراجعه کرده و از قسمت فایل های مرتبط فایل پی دی اف این دستور پخت را دانلود و استفاده نمایید.