از آنجا که گردن مرغ کبابی یکی از پر طرفدارترین قسمت های مرغ در بین ایرانیان است اما باید توجه داشت که به دلیل آنکه محل عبور نسوج عصبی و بسیاری از غدد لنفاوی است و از طرفی شستشوی مجرای داخلی آن غیرممکن است مصرف آن توصیه نمیشود.
افراد باید توجه داشته باشند که در خوردن بال و گردن مرغ احتیاط کنند زیرا بسیاری از مواد شیمیایی و مواد سمی که در دنیای خارج از بدن وجود دارد در بال و گردن مرغ انباشته میشوند و شما با خوردن این قسمت لذیذ مرغ، خود را دچار بسیاری از بیماریها میکنید.
همچنین افراد باید این نکته را مد نظر داشته باشند که به دلیل آنکه معمولاً مواد شیمیایی و مواد سمی در چربی حل میشوند و اصولاً بیماریهایی که در حال حاضر در کشور ما خیلی گسترده هستند بیماریهای قلبی و عروقی ناشی از افزایش چربی خون یا افزایش چربی که از طریق چربیهای حیوانی منتقل میشوند.
ارزش غذایی 100 گرم گردن مرغ:
انرژی: 150 کالری
پروتئین: 55/17 گرم
چربی: 78/8 گرم
دستور پخت:
درست است که بسیاری از افراد گردن مرغ را به صورت کبابی بر روی منقل یا درون فر سرو می کنند ولی در اینجا قصد داریم یک گونه جدید که خوراک گردن نامیده می شود و برای بسیاری از افراد جدید است را به شما عزیزان آموزش دهیم. شما می توانید این دستور پخت را در پایین صفحه از قسمت فایل های مرتبط دانلود کنید و از پخت آن لذت ببرید.