کتف یا همان پاچین مرغ دارای مقادیر بالایی از پروتئین و کالری است اما باید دقت داشت که زیاده روی در خوردن آن مضرات زیر را به همراه دارد:
بروز اختلالات گوارشی:
مصرف بیش از حد پاچین مرغ باعث می شود که سلامت بدن فرد به خطر بیفتد و بدن او دچار اختلالات گوارشی شود و علت آن هم هورمون هایی است که به گوشت مرغ تزریق می شود.
کیست پستان:
عوارض جبران ناپذیر و خطرناک مصرف پاچین مرغ برای زنان بروز کیست در سینه می باشد و علت آن هم چربی ها و هورمون هایی است که در این ناحیه از مرغ قرار دارد. اگر زنان به سلامت خود بسیار اهمیت می دهند به هیچ وجه نباید آن را مصرف کنند.
اضافه وزن:
همان طور که اطلاع دارید کتف و بال مرغ دارای چربی بسیار زیادی است به همین دلیل مصرف بی رویه آنها می تواند باعث افزایش وزن و همچنین بروز کبد چرب در بدن شود بنابراین اگر شما به سلامتی بدن تان اهمیت می دهید سعی کنید مصرف پاچین و بال مرغ را تا حد ممکن در رژیم غذایی خود کاهش دهید.
ارزش غذایی 100 گرم پاچین مرغ:
انرژی: 172 کالری
پروتئین: 3/28 گرم
چربی: 7/5 گرم
دستور پخت:
بیشتر ایرانی ها پاچین را به صورت کبابی چه در فر و یا بر روی منقل به صورت سیخ شده تهیه می کنند اما در اینجا قصد داریم یک نوع غذا جدید به نام پاچینی را به شما همراهان همیشگی توس استار آموزش دهیم. شما می توانید این دستور پخت را در پایین صفحه از قسمت فایل های مرتبط دانلود کنید و از پخت این غذا خوشمزه لذت ببرید.