برخی از مهم ترین خواص سینه مرغ:
به دلیل اینکه سینه مرغ فاقد چربی است، خطر حملات قلبی و مسدود شدن شریانهای خون را کاهش میدهد. افرادی که به فشارخون و چربی خون بالا مبتلا هستند، میتوانند به جای گوشت قرمز، سینه مرغ مصرف کنند. البته سینهی مرغ تا زمانی قادر است از افزایش کلسترول خون پیشگیری کند که چربی آن را جدا کنید و سپس مصرف کنید.
یکی از خواص سینه مرغ وجود پروتئین بالای آن است. این مادهی مغذی باعث تقویت تودههای عضلانی در بدن میشود. خوراک سینه مرغ باعث چاقی شکم و پهلو نمیشود. بلکه قسمتهای خاصی از بدن از جمله عضلات بدن تقویت میشود.
از دیگر خواص سینه مرغ، دریافت انواع ویتامینهای گروه B و مواد مغذی از جمله منیزیم و آهن است. مرغ حاوی مقدار زیادی سلنیوم است. این ماده نوعی آنتی اکسیدان محسوب میشود که به شکل گرفتن DNA در بدن کمک میکند.
یک خاصیت سینه مرغ تامین آهن مورد نیاز بدن است. با خوردن یک وعده غذایی از فیلهی مرغ، نیاز بدن برای تامین ۱۰ درصد از آهن و منیزیم برطرف میشود. اگر چه گوشت قرمز نسبت به فیله مرغ آهن بیشتری دارد، اما به دلیل اینکه باعث افزایش کلسترول خون میشود، از این مزیت آن کاسته میشود.
یکی دیگر از خواص سینه مرغ کاهش استرس است. زیرا این غذا حاوی مقدار زیادی تریپتوفان و ویتامین B5 است. این دو مادهی مغذی در کاهش استرس بدن مؤثر هستند. وجود منیزیم موجود در این مادهی غذایی درد پیش از قائدگی را نیز کم میکند.
یکی از فواید فیلهی مرغ، داشتن چندین آنتی اکسیدان است که به تقویت سلولهای ایمنی بدن کمک میکند. به همین دلیل است کسانی که در زمان سرماخوردگی سوپ مرغ میخورند، سریعتر بهبود می یابند.
ارزش غذایی 100 گرم سینه مرغ :
انرژی: 187 کیلوکالری
پروتئین: 44/33 گرم
چربی: 71/4 گرم
کلسیم: 16 میلی گرم
سلنیوم: 20/26 میکروگرم
دستور پخت:
از سینه مرغ می توان غذاهای بسیاری پخت اما قصد داریم طرز تهیه سالاد الویه را که بسیار پرطرفدار و محبوب است را برای شما عزیزان قرار دهیم.شما می توانید این دستور پخت را در پایین صفحه از قسمت فایل های مرتبط در قالب فایل پی دی اف دانلود کنید و استفاده کنید.