برای افرادی که به تغذیه، سلامت جسمی و روحی و تناسب اندام خود اهمیت می دهند خیلی مهم است که بدانند کدام بخش مرغ برای بدن مفیدتر است و ارزش غذایی بالاتری دارد. ران مرغ نسبت به سینه ی آن میزان کالری، چربی و کربوهیدرات بیشتری دارد به همین دلیل برخی فکر می کنند این بخش از مرغ گوشت ناسالمی را دارد در حالی که این تصور غلط است. ران مرغ به دلیل داشتن چربی بیشتر، کمی نرمتر و خوشمزهتر است. بههمین دلیل برخی افراد، تمایل بیشتری به مصرف این قسمت از گوشت مرغ دارند.
میزان آهن و روی که در قسمت ران وجود دارد، نسبت به سینه مرغ بیشتر است و همین مسئله منجر شده تا ارزش غذایی ران مرغ با ارزش غذایی گوشت های قرمز برابری کند. در میان گوشت های سفید،ران مرغ خاصیت بسیار زیادی دارد.
افرادی که به بیماری کم خونی مبتلا هستند، استفاده از مرغ بسیار توصیه می شود. ارزش غذایی ران مرغ، می تواند بیماری های بسیار زیادی را کنترل و درمان نماید.
ارزش غذایی 100 گرم ران مرغ :
انرژی: 273 کیلوکالری
پروتئین: 77/21 گرم
چربی: 17/16 گرم
کلسترول: 90 میلی گرم
کلسیم: 18 میلی گرم
پتاسیم: 189 میلی گرم
دستور پخت:
همان طور که همه شما عزیزان مستحضرید گوشت ران مرغ را به انواع گوناگونی می توان پخت و تهیه کرد. قصد داریم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ را که یکی از غذاهای لذیذ ایرانی است را به شما آموزش دهیم. شما می توانید در پایین صفحه از قسمت فایل های مرتبط این دستور پخت را دانلود کرده و از آن لذت ببرید.