معرفی:
ماهی هوور یا به اصطلاح تن گونهای ماهی است که بدنی گرد و دوکی شکل دارد. رنگ بدن در پشت این ماهی آبی تیره تا سیاه ، پهلوها و شکم نقره ای با خالهای بیضوی کشیده در ردیفهای افقی میباشد.حداکثر طول این آبزی ۱۳۰ سانتی متر میباشد.
برخلاف انواع دیگر ماهی ها که گوشت سفید دارند، ماهی تن گوشت صورتی یا قرمز تیره دارد. علت قرمزی گوشت این گونه، میزان زیاد میوگلوبین (پروتئین محتوی آهن قرمز در عضله) در بافتهای ماهیچه است. گوشت این ماهی سفت است و دارای پروتئین و ویتامینهای بسیاری است.
ماهی هوور در خلیج فارس و دریای عمان، اقیانوس هند، دریای شرق و جنوب چین بیشتر سکونت دارند. تغذیه آن ها انواع ماهی، سرپایان و سخت پوستان مخصوصا لارو دهان پایان و میگوها میباشد و پراکنش آن در دنیا بیشتر در آبهای اقیانوسی و آب های با عمق بیش از 10 متر می باشد.
خواص:
دارای مقادیر بالای اسیدهای چرب امگا3 بوده که موجب سلامت قلب و عروق میگردد.
دارای املاح و ویتامین های بسیاری است که منجر به استحکام استخوان ها و بهبود عملکرد مغز در کودکان و سالمندان میشود.
میزان بالای سلنیوم در این ماهی خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
میزان خار و تیغ این ماهی کم و غیر آزاردهنده میباشد.
مصرف این ماهی به کسانی که رژیم غذایی گیاه خواری دارند و کمتر در معرض نور خورشید قرار می گیرند نیز به شدت توصیه می گردد
وجود سلنیوم ، منیزیم ، ویتامین D ، K ، A و E در این ماهی سبب شده که رژیم غذایی مفیدی برای سالمندان ، بیماران کلیوی و کسانی که از کمبود ویتامین A و D رنج می برند ، باشد .
ارزش غذایی:
دستور پخت:
از این ماهی برای تهیه تن ماهی استفاده می شود از این رو قصد داریم طرز تهیه تن ماهی خانگی را برای شما عزیزان قرار دهیم.شما همراهان همیشگی توس استار می توانید طرز تهیه تن ماهی در پایین صفحه از قسمت فایل های مرتبط در قالب فایل پی دی اف دریافت و استفاده کنید.