معرفی:
ماهی سرخو از مهم ترین ماهیان خوراکی در دریاهای مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری محسوب می شوند. این ماهی تا حد کمی طویل و از دو پهلو فشرده است. ماهی سرخو دارای بدنی سنگین با باله پشتی مداوم و پیوسته است. بدن این ماهی کاملاً از فلس شانه ایی پوشیده است.
سرخو ماهیان دارای رنگ های روشن از قرمز روشن تا زرد و تا آبی رنگین کمانی هستند. عمده سرخو ماهیان دارای الگوی رنگی خال خالی، خطوط و یا اشکال دیگر هستند.
ماهی سرخو بیشتر در مناطق صخره ایی و سواحل نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری پراکنده هستند. این ماهی دارای قدرت سازگاری بالایی است و از گونه های تجاری مهم در خلیج فارس، اقیانوس اطلس جنوبی و خلیج مکزیک محسوب می شوند.
خواص:
کمک به مدیریت وزن با داشتن چگالی بالای پروتئین
پیشگیری از بیماری قلبی از طریق اسیدهای چرب امگا ۳
کاهش خطر کمخونی
فعالیت آنتیاکسیدانی میتواند باعث کاهش استرس شود
کاهش خطر سرطان و بیماری مزمن
پشتیبانی از سلامتی تیروئید
افزایش تعداد گلبولهای سفید خون
کاهش خطر دژنراسیون ماکولا و آب مروارید
تقویت تراکم استخوان و پیشگیری از پوکی استخوان
کاهش فشارخون و خطر تصلب شرایین، بیماری قلبی عروقی و سکته مغزی
تحریک عملکرد شناختی و تقویت سلامت سیستم عصبی
ارزش غذایی در 100 گرم:
انرژی: 104 کیلوکالری
پروتئین: 20.8 گرم
چربی: 2.3 گرم
کربوهیدرات: 0.1 گرم
کلسیم: 26 میلی گرم
فسفر: 216 میلی گرم
آهن: 0.3 میلی گرم
پتاسیم: 359 میلی گرم
دستور پخت:
این ماهی دارای روش های پخت گوناگونی است که قصد داریم نوع کبابی در فر را برای شما عزیزان و همراهان آموزش دهیم. شما می توانید با مراجعه به پایین صفحه از قسمت فایل های مرتبط این دستور پخت ویژه را دانلود و استفاده نمایید.