خواص میگو:
ضد سرطان:
یکی از خواص میگو این است که دارای کاروتنوئیدی با عنوان آستاکسانتین است که میتواند خطر بروز انواع مختلفی از سرطانها را کاهش دهد. همچنین سلنیوم دیگر ماده معدنی است که رابطه مستقیمی با کاهش احتمال بروز سرطان پروستات و سرطان ریه دارد. سلنیوم جز کلیدی در تولید آنزیمهای آنتی اکسیدانی به مانند گلوتاتیون پراکسیداز است. این آنزیمها به عنوان مبارزی در برابر رادیکالهای آزاد قرار میگیرند و آنها را خنثی میکنند. همچنین سلنیوم میتواند رشد سلولهای آسیبپذیر و سرطانی را کاهش و در درمان سرطان نیز سرعت بهبود آن را افزایش دهد.
مواد مغذی:
میگو دارای دو نوع آنتیاکسیدان است. سلنیوم علاوه بر آنکه یک مادهی معدنی مفید برای افزایش ایمنی بدن و عملکرد بهتر غدهی تیروئید است، یک آنتیاکسیدان مهم نیز به شمار میآید که به مبارزه با ذرات زیانآوری به نام رادیکالهای آزاد کمک میکند. رادیکالهای آزاد به DNA و غشاهای سلولی آسیب میرسانند که این مسئله به پیری زودرس و بیماری منجر میشود. آنتیاکسیدان دیگر موجود در میگو، آستاکسانتین نام دارد. تحقیقات نشان می دهد این آنتیاکسیدان که رنگدانهی رنگ اولیه میگو را فراهم میکند، به کاهش التهاب که یکی از عوامل مهم در پیری و ابتلا به بیماری است، کمک شایانی میکند.
ارزش غذایی 100 گرم میگو:
کالری: 99 کیلوکالری
سدیم: 111 میلی گرم
پتاسیم: 259 میلی گرم
پروتئین: 24 گرم