خواص:
میگو دارای اسیدهای چرب از خانواده امگا 3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک میکند همچنین وجود امگا ۳ فراوان در میگو سبب شده که عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی جلوگیری نمایید که در واقع، دریافت روزانه ۳۸۰ میلیگرم از این اسیدهای چرب، از بروز اختلال حواس و آلزایمر جلوگیری کرده و با خوردن هفتهای ۲ الی ۳ بار میگو، این مقدار اسید چرب به بدن خواهد رسید.
مصرف میگو نسبت LDL (کلسترول بد) به HDL (کلسترول خوب) را کاهش می دهد
میگو چربی های غیر اشباع و آهن و نیاسین داشته و مجموعه کاملی از ویتامین ها را تشکیل می دهد.
ارزش غذایی 100 گرم میگو:
کالری: 99 کیلوکالری
کلسترول: 189 میلی گرم
سدیم: 111 میلی گرم
دستور پخت:
اکثر افراد میگو را به صورت سوخاری مصرف می کنند.شما می توانید دستور پخت آن را در پایین صفحه از قسمت فایل های مرتبط دانلود کنید.