ران بره، گوشتی که بهطور معمول مصرف آن برای تهیه خورشت هایی مثل قورمه سبزی، خورشت بادمجان و خورشت قیمه توصیه می شود گوشتی بی چربی و قدری خشک است و مخصوصا برای خورشت قیمه بسیار مناسب است.
ران، بافت متصل بیشتری نسبت به گوشت فیله یا راسته دارد و به بیان ساده تر، به طور کلی گوشت آن قسمت از اعضای حیوان که تحرک بیشتری دارد نسبت به قسمتی که تحرک کمتری دارد یا تقریباً تحرکی ندارد، بافت متصل بیشتری دارد وکوشت آن عضلانی تر وسفت تر است.
از جمله خواص گوشت بره می توان به موارد زیر اشاره کرد:
مقابله با سرطان:
گوشت بره دارای مقدار قابل توجهی اسید لینولئیک (CLA) می باشد که برای مقابله با سرطان سینه مفید است و می تواند از از التهاب ایجاد کننده سرطان و تومورهای بدخیم جلوگیری کند. وجود کولین و سلنیوم در گوشت بره میتواند حملات منجر به سرطانها را در اعضای بدن ما متوقف کند.
کاهش وزن بدن:
با وجود کالری بالا و وجود چربی های اشباع در گوشت گوسفند شواهدی وجود دارد که مصرف آن باعث افزایش متابولیسم بدن می شود گوشت گوسفند دارای مقدار زیادی پروتئین است که خود به چربی سوزی کمک شایانی می کند . وجود ویتامین های گروه B در گوشت گوسفند , میتواند به شما کمک کند تا راحتتر کالری و چربی بدنتان را بسوزانید و وزن کم کنید.
کاهش دردهای قاعدگی:
وجود درد در هنگام قاعدگی زنان طبیعی است , اما با توجه به از دست دادن آهن بدن در این دوره , درد بیشتری ایجاد می شود . زنان با مصرف گوشت گوسفند میتوانند آهن هدر رفته بدن خود را به خوبی جبران کنند.
ارزش غذایی 100 گرم گوشت ران:
انرژی:206 کیلو کالری
پروتئین: 1/17 گرم
کلسیم: 10 میلی گرم
فسفر: 1/91 میلی گرم
دستور پخت:
بسیاری از ایرانی ها از گوشت ران برای تهیه انواع خورشت ها از جمله قیمه و قورمه سبزی استفاده می کنند اما در آموزش امروز قصد داریم طرز تهیه خوراک ران را برای شما همراهان قرار دهیم. شما می توانید این دستور پخت را در پایین صفحه از قسمت فایل های مرتبط دانلود کنید و استفاده کنید.