معرفی:
ماهی سالمو سالار که با نام سالمون نروژی شناخته شده استت یستگاه این ماهی در امتداد سواحل اقیانوس اطلس شمالی و اقیانوس آرام است همچنین به دریاچه های بزرگ شمال آمریکا هم معرفی شده اند.
سالمون نروژی داری بدنی نقره ای همراه با لکه های سفید و سیاه بالا خط جانبی است که بزرگترین گونه از جنس سالمون است. گوشت این ماهی نارنجی متمایل به صورتی و فاقد تیغ است و گوشت با درصد اسید های چرب امگا3 بالایی دارد. از نظر ارزش غذایی این ماهی از ارزشمندترین ماهیان دنیا به حساب می آید.
خواص:
گوشت ماهی سالمون حاوی رنگدانه های کاروتینوئیدی می باشد که خاصیت ضد سرطانی دارند و با ورود به بدن با جذب رادیکال های آزاد از ایجاد سلول های سرطانی و تکثیر آنها جلوگیری میکنند
سلنیوم موجود در گوشت ماهی سالمون که حتی از ماهی تن و هرینگ نیز بیشتر است، با تقویت سیستم ایمنی بدن از ایجاد عفونتها جلوگیری می کند.ید موجود در ماهی سالمون به سنتز هورمون های تیروئیدی کمک میکند.
ویتامین D ماهی سالمون، نسبت به سایر ماهیها بیشتر بوده و به جذب کلسیم و رسوب مواد معدنی به داخل سیستم اسکلتی کمک میکند.
ویتامین ب 12 موجود در ماهی سالمون، از کم خونی جلوگیری می کند
دستور پخت:
نوع کبابی آن در فر را می توانید در پایین صفحه از قسمت فایل های مرتبط دانلود کنید.