معرفی:
ماهی سنگسر از نظر شکل ظاهری دوکی شکل بوده، پوست نقره ای رنگ که گاهی به سرخی می زند و فلس های درشت و استخوان نسبتا زیادی دارد. قسمت پشت سر این ماهی مثل سنگ سفت و در قسمت شکمی و پهلو ها دارای فلس درشت است.
وزن این ماهی تا مواردی به 6 کیلوگرم هم می رسد. حداکثر طول در این ماهی 80 سانتی متر است که طول رایج و معمول آن 50 سانتی متر می باشد.
ارزش غذایی در 100 گرم:
خواص:
کمک به سلامت و شادابی پوست و مو
تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان
کاهش کلسترول خون و پاکسازی عروق
درمان بیماری های قلبی و عروقی و جلوگیری از سکته مغزی و قلبی
دستور پخت:
این ماهی لذیذ دارای انواع روش های پخت همچون شکم پر و سوخاری است که در اینجا قصد داریم نوع کبابی آن را به شما عزیزان و همراهان همیشگی توس استار آموزش دهیم. برای دانلود فایل دستور پخت در قالب فایل پی دی اف می توانید در پایین صفحه به قسمت فایل های مرتبط مراجعه کرده و دستور پخت را دریافت نمایید.