معرفی:
این ماهی تیغهای نسبتا ریزی داشته و یک ماهی جنوبی است. ماهی حسون منبع خوبی از پروتئین است. ماهی سرشار از مواد مغذی است و با داشتن پروتئین بالا ، انواع ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن مصرف آن به افراد توصیه میشود ولی باید به یاد داشته باشید که این ماهی تیغ های ریز فراوانی دارد ولی اگر روش طبخ درست آن را درست اجرا کنید و زحمت گرفتن تیغ را بکشید از آن لذت می برید
خواص:
دارای انواع ویتامین ها و مواد معدنی
فسفر بالا
کمک به پیشگیری از ابتلا به زوال عقل
دستور پخت:
یکی از بهترین راهکارهای طبخ این ماهی با توجه به تیغ های زیاد آن روش سوخاری است که بتوان سیخ و تیغ های آن را به راحتی جدا نمود. این دستور پخت را می توانید در پایین صفحه از قسمت فایل های مرتبط دانلود کنید.